Welkom bij Dierenkliniek Amsterdam Noord

Dierenkliniek Amsterdam Noord is ontstaan uit liefde voor dieren. Ons toegewijde team bestaat uit ervaren dierenartsen en assistenten die streven naar de beste zorg voor uw huisdier. Wij geloven in open communicatie, eerlijkheid en het opbouwen van vertrouwen met onze cliënten en hun dieren. U kunt rekenen op ons voor deskundige en liefdevolle zorg.


Wat wij doen

Preventieve zorg

Onze preventieve zorg omvat vaccinaties, gezondheidscontroles en advies over voeding en beweging om uw huisdier gezond te houden.

Medische behandeling

Voor medische behandelingen zoals onderzoek, medicatie en therapieën, maar ook voor chirurgische ingrepen kunt u vertrouwen op ons deskundige team.

Voer

Veel huisdieren hebben last van allergieën, of hebben een andere aandoening waarvoor speciaal voer kan helpen. Wij geven advies, en kunnen veel voer leveren uit voorraad.

Vlooien, teken en wormen

Huisdieren hebben zonder goede preventieve behandeling vaak last van vlooien, teken of wormen. Voor advies en middelen staan wij voor u klaar.


Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00, en van 17:30 tot 19:00. U kunt altijd langskomen om voer of andere producten te kopen. Consulten gaan uitsluitend op afspraak. Afspraken maken

Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt telefonisch of via e-mail een afspraak maken. Klik hier voor onze contactgegevens.

Zijn jullie gespecialiseerd in bepaalde diersoorten?

Wij behandelen voornamelijk honden en katten. Neem contact op voor meer informatie als u een ander dier heeft.


Wat mensen over ons zeggen