• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Medewerkers

Dierenarts Weel

Dierenarts Chloe Weel is sinds 2002 werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Amsterdam-Noord. Zij is geboren en opgegroeid op Texel, waar ze haar liefde voor dieren ontwikkelde. Op jonge leeftijd reed ze al pony en was ze druk in de weer met dieren. Pas op de middelbare school bedacht ze dat ze misschien wel dierenarts wilde worden. In 1991 verhuisde Chloe naar Utrecht om diergeneeskunde te gaan studeren. Een leuke studie waar ze veel vrienden aan over heeft gehouden. Na haar afstuderen kon Chloe meteen in dierenkliniek Amsterdam Noord beginnen en sinds die tijd woont ze zelf ook in Amsterdam. Chloe nam de praktijk in 2009 over van dierenarts Christenhuis. 

 

Dierenarts Schot

Dierenarts Schot werkt sinds 2004 als dierenarts bij Dierenkliniek Amsterdam-Noord. In het begin om de vakanties van de andere dierenartsen op te vangen, vanaf 2007 als vaste medewerker. Dierenarts Schot ontwikkelde op jonge leeftijd een grote liefde voor dieren en wilde altijd al dierenarts worden. Na twee keer uitgeloot te worden voor de opleiding Diergeneeskunde in Utrecht bleef ze volhouden. De derde keer was het dan eindelijk zo ver! In 1996 kon ze eindelijk beginnen met haar droomstudie. Naast haar werk in de kliniek, heeft Schot ook een tijdje lesgegeven over vogels, knaagdieren en reptielen aan studenten diergeneeskunde. Zelf heeft dierenarts Schot thuis ook een vrolijke beestenboel, varierend van een papegaai tot cavia's en soms logees.

 

Dierenarts Kager

Laura Kager werd in 1984 geboren in Den Burg op Texel. Zolang ze zich kan herinneren is ze begaan met dieren. Bij haar thuis was het dan ook een gezellige beestenboel, met een hond, katten, konijnen en een pony. Na de middelbare school besloot Laura de studie Diergeneeskunde in Utrecht te volgen. Tijdens haar studie heeft ze vaak geholpen om schapen te verlossen en een onderzoeksstage gelopen bij de voortplantingskliniek voor paarden aan de universiteit van Cambridge. Na het behalen van haar diploma pakte Laura haar backpack om een half jaar in haar eentje door Australië te reizen. Een onvergetelijke ervaring dankzij het prachtige land, de aardige mensen en natuurlijk de bijzondere diersoorten die wij alleen uit dierentuin kennen. Laura werkt sinds december 2012 met veel plezier als dierenarts bij Dierenkliniek Amsterdam Noord. De grote verscheidenheid aan dieren en mensen die ze tijdens haar werk tegenkomt vindt Laura het mooiste aan haar werk. Ze is blij wanneer ze iets voor een dier en zijn of haar baasje kan betekenen.

 

Assistentes

N. de Miranda
M. Brand
A. Hotting
W. Smolenaars
C. Mouton
H. Winter-Vermeer